Studio

Workshop

Välkommen till vår studio!

I Lofsangruppens studio på Södermalm i Stockholm välkomnar vi dig som vill ha personlig träning eller delta workshops och kurser i en ombonad, exklusiv miljö. Våra licensierade personliga tränare finns på plats i studion på Rosenlundsgatan 32. Vår kompetens spänner över allt från löpcoachning och tung styrketräning till säker, effektiv träning för dig som är eller har varit gravid, eller träning för dig som vill ha en nystart - oavsett om du är gammal elitidrottare eller aldrig satt din fot i ett gym. 

Studion är öppen för dig som bokat tid hos en av våra personliga tränare eller har anmält dig till en kurs eller workshop. Kontakta någon av oss för att boka personlig träning eller ett första möte där vi tar fram ett träningsupplägg som passar just dig! Ett träningspass med PT hos oss kostar 850:- eller 10 pass för 8000:- inkl moms.

Du når oss som jobbar i studion via mail:

lovisa@lofsan.se (Fullbokad för PT)

sophia@lofsan.se

clara@lofsan.se (Fullbokad för PT)

lena@lofsan.se

jenny@lofsan.se

sara.wiss@lofsan.se

maja@lofsan.se

emilia@lofsan.se

johanna@lofsan.se

LUNCHFYS PÅ ONSDAGAR

Varje onsdag klockan 11.30 håller vi 45 minuters träning i Lofsangruppens studio med inriktning på styrka och inslag av pulshöjande moment. Vi har plats för max 12 personer och det kommer att vara olika coacher från vecka till vecka. Passet kostar 200:- och du betalar med Swish på plats. Lån av handduk och hygienprodukter ingår. För att boka: mejla lunchfys@lofsan.se START 6/9

FREDAGSFYS

Varje fredag kör vi på Lofsangruppens studio fredagsfys mellan 16-17. Vi varierar coach varje vecka och kör ett svettigt cirkelbaserat pass för max 12 personer där vi blandar styrka och puls på stationer. Vi individanpassar alla övningar vid behov, så meddela om du har något särskilt vi behöver tänka på. Ett träningspass på fredagsfysen kostar 200 kronor och du betalar med swish på plats. Lån av handduk och hygienprodukter och ingår. För att boka: mejla fredagsfys@lofsan.se START 8/9

PT SMALL GROUP HÖSTEN 2017

I en PT Small Group får du de bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp. I våra Small Group är ni max 8 personer. Du kan läsa om de olika grupperna vi kör under hösten här nedan.  

Plats: Lofsangruppens studio på Södermalm

Pris: 2400 kr för 6 träningspass

PT SMALL GROUP: TRÄNING EFTER GRAVIDITET

Träna i en PT Small group, du får det bästa av båda världar - träna med en PT och träna tillsammans med andra, i en liten grupp med max 8 deltagare. Vi kommer att fokusera på säker och effektiv träning efter graviditeten på individnivå. Vi ses en gång i veckan i 6 veckor med en tydlig progression där stort fokus ligger på att aktivering av magmuskulatur och bäckenbotten, men också på att bygga upp en stark kropp som orkar med vardagen som nybliven mamma. Varje tillfälle är 60 minuter. Din bebis upp till krypåldern är välkommen att följa med på träningspassen. Tränare för grupperna är Jenny Strandljung och Lena Ovegård samt Sara Wiss och Maja Eliasson.

Tisdagar kl 10.00 Start 17/10, sista datum 28/11 (uppehåll v.44)

Coacher: Lena och Jenny

Anmälan: lena@lofsan.se

Torsdagar kl 10.00 Start 19/10, sista datum 30/11 (uppehåll v.44)

Coacher: Sara och Maja

Anmälan: sara.wiss@lofsan.se

PT SMALL GROUP: GYMNASTIK OCH KROPPSVIKT

Vill du lära dig stå på händer, göra pullups, pistolsquats mm mm och utmana din kropp med akrobatiska övningar? Det är aldrig för sent! Här tränar vi främst med vår egna kropp som redskap och lär oss nya saker. Vi kommer att bjuda på rolig träning och en förståelse för hur man skapar balans/kraft i de olika övningarna. Vi anpassar varje övning efter olika nivåer så tveka inte att anmäla dig!

Måndagar kl 18.00 Start 16/10, sista datum 27/11

Coacher: Jenny Strandljung och Sara Wiss

Anmälan: jenny@lofsan.se

PT SMALL GROUP: FRIA VIKTER

Den här gruppen vänder sig till dig som vill bli stark och lära dig mer om träning med fria vikter, kliva ut på gymgolvet istället för in i gruppträningssalen, utveckla din teknik och få inspiration till din egen träning.

Vi kommer under de 6 tillfällen vi träffas gå igenom våra grundrörelser. Vi drar, pressar och bär tungt med olika redskap som skivstång, hantlar, kettlebells, ringar och kroppsvikt. Ni får ta del av våra favoritövningar när de kommer till att bli stark och träna igenom kroppen! Du behöver inte vara van att lyfta tungt eller träna på gym, alla träningspass individanpassas.

Torsdagar kl. 18.00 med start 19/10 och slutdatum 30/11

Coacher: Lena Ovegård och Maja Eliasson 

Anmälan torsdagar: lena@lofsan.se

WORKSHOPS (NYA DATUM KOMMER SNART)

Lofsangruppen lägger stor vikt vid utbildning och kunskap, och vi brinner för att dela med oss av vårt kunnande och våra erfarenheter. Coachernas breda kompetensbas ligger till grund för utbudet av workshops och kurser som vi arrangerar i studion. Vill du ta din löpträning till nästa nivå eller lära dig mer om kost för löpare? Har du fött barn och vill komma igång på ett säkert sätt efter graviditeten? Ta hjälp av oss för att bygga en bra grund för dina första chins och pullups! Vi har workshops och kurser inom detta och mycket mer. En workshop är två timmar lång och kan vara teoretisk, praktisk, eller både och. Att delta i en workshop kostar 600 kr, som betalas via bankgiro. 

Anmälan är bindande, men om du får förhinder så går det bra att överlåta platsen åt en vän. Du anmäler dig genom att maila lovisa@lofsan.se, maila till samma adress om du undrar något och vill ha hjälp med att välja workshop.

 

Våra Coacher

Lovisa Sandström - huvudcoach Lofsangruppen
Lovisa Sandström
Lofsangruppens grundare och huvudcoach.
Clara Fröberg - Coach hos Lofsangruppen
Clara Fröberg
Som coach fokuserar jag på att göra dig stark i din träning och stark i livet - vardagsstark.
Maja Eliasson - Coahc hos Lofsangruppen
Maja Eliasson
Träning ska vara smart, utmanande och rolig
Lena Ovegård
Träning ska vara någonting som hjälper dig och ger energi till resten av livet!
Sophia Lindh - Coach hos Lofsangruppen
Sophia Lind Hubinette
Jag tror på dig och ser möjligheter till förändring istället för hinder.
Jenny Strandljung
Träning är för alla. Det gäller bara att se till dina förutsättningar och vad som motiverar just dig
Emilia Eriksson
Övning ger färdighet och med vilja och mod tar varje träningspass dig närmare din vision!
Sara Wiss
Jag älskar att se personer växa och se dom börja tro på sig själva!
Johanna Barvelid
Ju starkare jag blir desto mer styrka vill jag ha!